صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی و شیوه زندگی : 13 نوع مختلف قهوه با انواع روش های دم آوری

13 نوع مختلف قهوه با انواع روش های دم آوری

انوع مختلف قهوه

قهوه، نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در جهان، با عطر و طعم بی‌نظیرش، هر روز صبح میلیون‌ها نفر را سرحال و آماده فعالیت می‌کند. اما آیا می‌دانستید که دنیای قهوه فراتر از یک فنجان اسپرسوی ساده است؟

انواع قهوه

در این مقاله، به معرفی 20 نوع مختلف قهوه و روش‌های دم‌آوری آن‌ها می پردازیم و به شما کمک می‌کنیم تا قهوه مورد علاقه خود را کشف کنید.

1. اسپرسو:

شاید شناخته‌شده‌ترین نوع قهوه، اسپرسو باشد. این قهوه غلیظ و کوتاه با عبور آب گرم با فشار از دانه‌های قهوه آسیاب شده تهیه می‌شود. اسپرسو پایه بسیاری از نوشیدنی‌های قهوه مانند لاته، کاپوچینو و آمریکانو است.

روش دم‌آوری: دستگاه اسپرسو

2. قهوه ترک:

قهوه ترک با آسیاب بسیار ریز دانه‌ها و دم‌آوری در cezve (جذوه) تهیه می‌شود. این قهوه غلیظ و تلخ، به طور سنتی بدون شیر و شکر سرو می‌شود.

روش دم‌آوری: cezve (جذوه)

3. قهوه فرانسه:

قهوه فرانسه با استفاده از دستگاه فرنچ پرس یا پرکولاتور و دم‌آوری طولانی‌تر قهوه‌ای ملایم‌تر و رقیق‌تر از اسپرسو ارائه می‌دهد.

روش دم‌آوری: فرنچ پرس، پرکولاتور

4. قهوه پور اور:

قهوه پور اور با ریختن آب گرم به آرامی روی قهوه آسیاب شده به صورت دستی تهیه می‌شود. این روش طعمی تمیز و ظریف از قهوه را به ارمغان می‌آورد.

روش دم‌آوری: ドリッパー (Dripper) ، کتری

5. قهوه کمکس:

قهوه کمکس نوعی قهوه پور اور است که از طریق یک قیف شیشه‌ای مخصوص به نام کمکس دم می‌شود. این روش قهوه‌ای روشن و با اسیدیته دلپذیر تولید می‌کند.

روش دم‌آوری: کمکس ، کتری

6. قهوه آئروپرس:

قهوه آئروپرس با استفاده از فشار هوا و در مدت زمان کوتاهی دم می‌شود. این روش قهوه‌ای متعادل با طعمی کامل ارائه می‌دهد.

روش دم‌آوری: آئروپرس

7. قهوه سرد دم:

قهوه سرد دم با خیساندن قهوه آسیاب شده در آب سرد به مدت 12 تا 24 ساعت تهیه می‌شود. این روش قهوه‌ای صاف، شیرین و کم اسید تولید می‌کند.

روش دم‌آوری: دم کردن سرد با آب سرد

8. قهوه دَم شده با یخ:

قهوه دَم شده با یخ مشابه قهوه سرد دم است، اما با این تفاوت که از آب گرم برای دم کردن قهوه و سپس رقیق کردن آن با یخ استفاده می‌شود.

روش دم‌آوری: قهوه ساز ، یخ

9. اسپرسو فشرده:

اسپرسو فشرده نوعی اسپرسو است که با عبور آب گرم بیشتر از قهوه آسیاب شده ریزتر تهیه می‌شود. این روش قهوه‌ای غلیظ‌تر و قوی‌تر با طعم کاراملی ارائه می‌دهد.

روش دم‌آوری: دستگاه اسپرسو مخصوص اسپرسو فشرده

10. موکا:

قهوه موکا با قهوه اسپرسو، شیر بخارپز شده و شکلات تهیه می‌شود. این نوشیدنی گرم و دلچسب طعمی غنی و خامه‌ای دارد.

روش دم‌آوری: موکاپات

11. لاته‌ ماکیاتو:

لاته‌ ماکیاتو از اسپرسو، شیر بخارپز شده و لایه نازکی از کف شیر تهیه می‌شود. این نوشیدنی محبوب تعادلی بین طعم قهوه و شیر ایجاد می‌کند.

روش دم‌آوری: دستگاه اسپرسو، بخارپز شیر

12. کاپوچینو:

کاپوچینو از اسپرسو، شیر بخارپز شده و کف شیر به نسبت مساوی تهیه می‌شود. این نوشیدنی کلاسیک طعمی قوی از قهوه و بافتی خامه‌ای دارد.

روش دم‌آوری: دستگاه اسپرسو، بخارپز شیر

13. آمریکانو:

آمریکانو از اسپرسو که با آب داغ رقیق شده تهیه می‌شود. این نوشیدنی طعمی ملایم‌تر از اسپرسو دارد.

روش دم‌آوری: دستگاه اسپرسو، آب داغ

کلام آخر

در میان نوشیدنی‌های جهان، قهوه بی‌شک جایگاه ویژه‌ای دارد. عطر و طعم بی‌نظیر آن، نه تنها هر روز صبح میلیون‌ها نفر را سرحال می‌کند، بلکه در فرهنگ‌ها و رسومات ملل مختلف نیز جایگاهی ویژه یافته است.

پست های مرتبط

رازهای آرایش چشم ریز درخششی فراتر از اندازه!

چشم‌ها دریچه‌ای به سوی روح هستند و زیبایی آنها نقشی انکارناپذیر در…

۳۰ تیر ۱۴۰۳

خرید پاپوش نوزاد و کفش

تولد یک معجزه کوچک، دنیای خانواده را غرق در شادی و شور…

۳۰ تیر ۱۴۰۳

لباس آتش نشانی محافظان  در برابر شعله های آتش

آتش نشانان در خط مقدم مبارزه با آتش سوزی قرار دارند و…

۳۰ تیر ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید