شلغم یکی از سبزیجات پرخاصیت است که برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید میباشد. این روزها روشهای مختلفی برای پخت شلغم در فضای مجازی منتشر شده است که در این مطلب به سه روش پخت شلغم در شیشه، کیسه فریزر و سبد استیل میپردازیم.
مواد لازم
شلغم: به مقدار دلخواه
آب: به مقدار لازم
نمک و آویشن: به مقدار دلخواه
روش پخت شلغم در شیشه
شلغمها را بشویید و پوست آنها را بگیرید.
شلغمها را به شکل دلخواه برش دهید.
شلغمهای برشخورده را در شیشهای بریزید.
مقداری آب به شیشه اضافه کنید تا سطح شلغمها را بپوشاند.
مقداری نمک و آویشن به شیشه اضافه کنید.
شیشه را به مدت 20 دقیقه در قابلمهای حاوی آب جوش قرار دهید.
شلغمها را از شیشه خارج کنید و میل نمایید.
روش پخت شلغم در کیسه فریزر
شلغمها را بشویید و پوست آنها را بگیرید.
شلغمها را به شکل دلخواه برش دهید.
شلغمهای برشخورده را در کیسههای فریزر بریزید.
مقداری آب به کیسههای فریزر اضافه کنید تا سطح شلغمها را بپوشاند.
کیسههای فریزر حاوی شلغم را به مدت 20 دقیقه در قابلمهای حاوی آب جوش قرار دهید.
شلغمها را از کیسه فریزر خارج کنید و میل نمایید.
روش پخت شلغم در سبد استیل
شلغمها را بشویید و پوست آنها را بگیرید.
شلغمها را به شکل دلخواه برش دهید.
شلغمهای برشخورده را در سبد استیل قرار دهید.
مقداری آب به قابلمهای اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
سبد استیل حاوی شلغم را به مدت 20 دقیقه در قابلمه قرار دهید.
شلغمها را از سبد استیل خارج کنید و میل نمایید.
نکات مهم برای پخت شلغم
برای پخت شلغم از شلغمهای سفت و تازه استفاده کنید.
شلغمها را به شکل دلخواه برش دهید.
مقدار آب را به گونهای تنظیم کنید که سطح شلغمها را بپوشاند.
زمان پخت شلغم بسته به اندازه و برش آن متفاوت است.
شلغمهای پخته را میتوانید با نمک، آویشن و سایر ادویههای دلخواه میل کنید.
فواید شلغم
شلغم دارای خواص بسیاری برای سلامتی است که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تقویت سیستم ایمنی بدن
درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
کاهش التهاب
کاهش خطر ابتلا به سرطان
بهبود سلامت قلب
کاهش کلسترول بد خون
بهبود هضم غذا
کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه